Oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu

Oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu

Újszerű és trendi
prémium garázskapu

Az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu
egy prémium márka újszerűen elegáns,
ugyanakkor megbízható és kényelmes megoldása.

A Normstahl Entrematic garázskapu a svéd Ditec cég exkluzív márkája, ahol a minőségi kérdésekben nincs kompromisszum. Az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu rendelkezik olyan használati előnyökkel, amely más modellekre nem jellemző.

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu fehér zárva

Kicsit másképp szekcionált garázskapu

Az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu a felfelé nyíló modellek új keletű testvére, ahol a garázskapu panelek nem felfelé a mennyezet alá, hanem oldalra, az oldalfal mellé mozognak. Elsős sorban olyan helyeken javasolt, ahol a belmagasság miatt a garázskapu nem vezethető be a mennyezet alá, de a garázs szélessége elegendő, hogy az oldalfal mellett elférjen. Ugyanakkor ez is szekcionált garázskapu, így az oldalra nyíló Normstahl garázskaput működés közben nem akadályozza a kapu közvetlen közelében elhelyezett jármű vagy tárgy. További előnye, hogy személyek, vagy kisebb tárgyak miatt nem szükséges a garázskapu teljes egészét kinyitni, elegendő csak annyira elcsúsztatni, amennyit a feladat megkíván. Ezzel időt és energiát spórolhatunk, hiszen rövidebb idő szükséges a nyitáshoz és kisebb a felesleges légcserélődés is.

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu sínrendszere oldalra vezeti el a lamellákat

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu sínrendszere oldalra vezeti el a lamellákat

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu kiváló hőszigeteléssel és kétrétegű felületvédelemmel

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu kiváló hőszigeteléssel és kétrétegű felületvédelemmel

Hőszigetelés magas fokon

A gyártó prémium termékei prémium hőszigeteléssel is jellemezhetőek. A sorból az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu sem lóg ki, ebben az esetben is megkapta a 42 mm-es extra hőszigetelő habot, amely a garázskapu két acéllemeze között található. A 42 mm-es hab magas hőszigetelő értékével Önnek energiát és pénzt takaríthat meg a kisebb fűtési vagy hűtési számlákon keresztül. A megfelelő szigetelésen túlmenően ez a szilárd hab további merevítést és stabilitást nyújt a garázskapu paneljeinek.

Időnek ellenálló konstrukció

Mint a többi Normstahl garázskapu, az oldalra nyíló változat is megfelelően fel van vértezve az időjárás viszontagságai ellen. Az összes fém alkatrész és kiegészítő horgannyal kerül bevonásra, ami tökéletesen ellenállóvá teszi az acélt a rozsdával szemben. Ezen túlmenően minden garázskapu lamella fehér vagy színes fedőréteget is kap, amely a harmonikus megjelenésen túl extra védelmet is garantál.

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu ahol a funkció és a stílus találkozik

Oldalra nyíló Normstahl garázskapu ahol a funkció és a stílus találkozik

Az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu kiegészítőinek védelmét szolgáló horgany a sínrendszer, a csapok és a mozgó alkatrészek hosszú távú használatának záloga. Erre segít rá az optimálisan elhelyezett gumitömítés, amely a szelet és az esővíz legapróbb cseppjeit is képes távol tartani a garázs belsejétől.

Precíz és komfortos megoldás

A pontos illeszkedés mellett a garázskapu megfelelő működéséhez elengedhetetlen követelmény a zajtalan és könnyed mozgás. Az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu esetében ezt a dupla golyóscsapágyakkal szerelt függesztőkerekek garantálják. Nincs kattogás, nincs rángatózás, csak finom, gördülékeny siklás, amely az optimális működéshez elengedhetetlen. A felső kerekekkel összhangban a garázskapu alja könnyedén és magabiztosan fut a padlóhoz vagy a padlóba rögzített rozsdamentes acélból készült sínben. A tökéletes megvezető már kész padlózathoz is egyszerűen rögzíthető, elkerülve ezzel a nagyobb munkálatokat. Ráadásul a sín magassága alig 15 mm, ami nem jelent számottevő akadályt. Persze megfelelően előkészülve a feladatra a padlóba is süllyeszthetjük a garázskapu alsó vezetőjét, elkerülve így az apró akadályt.

Válassza a megfelelő stílust!

Egy prémium márka prémium stílusjegyeket is ígér. Válassza az Ön stílusához legjobban illeszkedő megjelenési formát az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu esetében is. 10 eredeti trendi színből választhat, de ha egyik sem nyerte el tetszését, lehetőség van a RAL színskála bármely árnyalatában megrendelni a garázskaput.

Stílusos oldalra nyíló Normstahl garázskapu

Stílusos oldalra nyíló Normstahl garázskapu

A sima felület öt különböző stílusú mintázattal kérhető. A Linea modell dinamikus ritmusban elrendezett vonalaival, a Trend modell egyszerű eleganciájával, a Style modell visszafogottságával, a Flair modell felrázó stílusával, illetve a Micro modell alapos részleteivel hódít.

Az apróságok is számítanak

Mi, itt a Normstahl garázskapuk forgalmazójaként, számtalan megtervezett és beépített garázskapuval a hátunk mögött, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy a ház legnagyobb nyílászárója esetén is fontos szerepet kapnak a kiegészítők. Ezek olyan apróságok, amelyek egyrészről funkcionális, másrészről esztétikai többlettel ruházzák fel a kaput. Ennek tükrében az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu többféle alakú és megjelenésű ablakokkal egészíthető ki. Az ablakok által átengedett természetes fény egyrészről világosabbá varázsolja a garázst, másrészről a kapu stílusát befolyásolja. Ezen túlmenően az oldalra nyíló szekcionált Normstahl garázskapu ún. dizájn elemekkel dekorálható. Az Ön garázskapuja így nem csak az egyik legjobban működő és legtartósabb garázskapu lesz a környéken, de megjelenésében is egyedi, csodálatra méltó megoldásként pompázik háza büszkeségeként.

Hozzászólások lezárva.