Normstahl garázskapu összehasonlítás

Normstahl garázskapu összehasonlítás

A prémium Normstahl garázskapu a megfelelő technikai jellemzők mellet kényesen ügyel arra is, hogy megjelenésben is a maximumot tudja nyújtani. A három felfelé és az egy oldalra nyíló szekcionált garázskapuk főbb jellemzőit az alábbi táblázatban foglaltuk össze.

Normstahl Smart 42 garázskapuSmart 42 Superior 42 Normstahl garázskapuSuperior 42 Superior+ 42 Normstahl garázskapuSuperior+ 42 Oldalra nyíló Normstahl garázskapu fehér nyitvaOldalra nyíló
10 év garancia
Technikai jellemzők
42 mm-es hőszigetelés
Horganyzott fémrészek
Golyóscsapágyakkal szerelt görgők
Burkolt görgők és kábelvezetők ×
Szellőzési lehetőséget biztosító gumitömítés körbe ×  –
SKG betörésvédelem × ?
Választható színek
Választható alapszínek (eredeti + festett) 6 + 0 6 + 12 10 + 10 10 + 0
Választható egyedi RAL szín ? ? ?
Modellek
Linea
Trend
Style
Flair × ×
Micro × ×
Classic ×
E-Design × × ×
Kiegészítő ablakok
Motif
Bevilágító sáv ×
Exkluzív × ×
(Style, Trend)
Dizájn ablakok × ×
(Style)
Kiegészítők
Dizájn motívumok × ×
Ergonomikus fogantyú
műanyag

4 féle fém

4 féle fém
?
Személybejáró ajtó × ?
Mellékbejáró ajtó ?

A 10 év garancia minden Normstahl garázskapura egyformán vonatkozik. A technikai jellemzők közül az SKG betörésvédelem opcionálisan választható, hogy a garázskapu még ellenállóbb legyen. A választható színeknél nem szükségszerű elfogadni a felajánlott alapszíneket, ezeket csak azért emeljük ki, mert a legkeresettebb árnyalatok közé tartoznak. Ugyanakkor a Normstahl garázskapu színét a RAL színskáláról kiválasztott egyedi megjelenési formában is el tudjuk készíteni.

A garázskapu modellek első sorban a panelek felületén megjelenő díszítést jelentik, amelyek harmonikusan nyújtják a hatalmas nyílászáró esztétikus látványát. A modellekhez választható különféle kiegészítők segítenek abban, hogy a garázskapu tényleg egyediséggel, stílussal és nem utolsó sorban hasznos funkciókkal gazdagodjon. Extra kiegészítőnek tekinthetjük a garázskapu megjelenési formájával azonos mellékbejáró ajtókat, melyek a tökéletes összhang érdekében kerülhetnek beépítésre a garázskapu közelében.

Választhatja az egyszerű és letisztult, ugyanakkor prémium minőségű Smart 42, az extra lehetőségeket és stílust kínáló Superior 42 vagy a csúcskategóriás Superior+ 42 típust, Ön biztosan nyerni fog vele. A kényelmes használattal, a megbízható és biztonságos működéssel és a szemet gyönyörködtető megjelenéssel. Ha Normstahl garázskaput választ, Ön nyugodtan alhat!

Hozzászólások lezárva.