Superior 42 Normstahl garázskapu

Superior 42 Normstahl garázskapu

Minőségi lehetőség a prémium garázskapu kategóriában

A Superior 42 Normstahl garázskapu a prémium márka kiemelt terméke, amely minőségében és használhatóságában egyaránt kiállja az idő próbáját.

A Normstahl Entrematic garázskapu a svéd Ditec cég exkluzív márkája, ahol a minőségi kérdésekben nincs kompromisszum. A Superior 42 Normstahl garázskapu típusnál többféle prémium megjelenési lehetőség, illetve kiegészítő közül választhatunk, hogy a garázskapu igazán megfeleljen az elképzeléseinknek.

Superior 42 Normstahl garázskapu

Superior 42 Normstahl garázskapu

Szekcionált garázskapu előnyeivel

A gyártó e típusa is a szekcionált garázskapu, vagyis rendelkezik annak minden előnyével. A Superior 42 Normstahl garázskapu egy előre megépített sínrendszeren mozog. A sínrendszer segítségével a kapu felfelé mozdul el, így kinyitáskor nem igényel extra teret, a garázs, illetve a garázs előtti tér maximálisan kihasználható. A szekcionált garázskapu további tulajdonsága, hogy a nyílást teljes szélességében átjárhatóvá teszi.

Superior 42 Normstahl garázskapu extra vastag hőszigetelés

Superior 42 Normstahl garázskapu extra vastag hőszigetelés

Normstahl garázskapu
első osztályú hőszigeteléssel

A Superior 42 Normstahl garázskapu anyagválasztása és kivitelezése a magas minőség jegyében készül. A garázskapu lamellái szendvicspanelek, kétoldalt acéllemezzel, melyek között 42 mm vastagságú szilárd hőszigetelő hab található. Az acél a Normstahl garázskapu szinte minden egyes pontján galvanizált, így a kapu paneljeinél is. Ez képes ellenállni az időjárási viszontagságoknak, hosszú éveken keresztül védelmet nyújtani a garázskapu részeinek. A 42 mm-es hőszigetelés e kategória kiemelkedő értéke, ami Önnek fűtési vagy éppen hűtési energiát képes megspórolni. Mindemellett a szilárd hab a garázskapu paneljének, illetve az egész garázskapunak nyújt egy megfelelően stabil és tartós mechanikai alapot. A Superior 42 Normstahl garázskapu lamellái a horganyzáson túlmenően felületvédő festékréteggel is el vannak látva. Ez egy extra védelmet, illetve a kapu színét, elegáns megjelenését is biztosítja.

Garantáltan tartós megoldás

A garázskapu kiépített sínrendszere is horganyzott elemekből áll. Ennek köszönhetően a garázskapu teljes egésze, beleértve a kiegészítőket is hosszú életciklussal rendelkeznek. Ez Önnek a kényelmes használaton túl, zökkenőmentes mindennapokat jelent. Ezt támasztja alá a Superior 42 Normstahl garázskapu mellé nyújtott 10 év garancia is.

Superior 42 Normstahl garázskapu fém golyóscsapágy

Superior 42 Normstahl garázskapu fém golyóscsapágy

A gyár minőségi termékeitől ugyanakkor elvárjuk azt is, hogy a hosszú élettartam mellett, megbízhatóan és csendben teljesítse a dolgát. A Superior 42 Normstahl garázskapu ezen a téren is megnyugtató paraméterekkel rendelkezik. A kisebb méretű garázskapuk esetében a vasalatba integrálva található egy húzórugó rendszer, míg a nagyobb méretűek esetében masszív torziósrugók garantálják az akadálytalan mozgatást. A sínen futó alátámasztó görgők golyóscsapágyakat tartalmaznak, így a Superior 42 Normstahl garázskapu egyenletes futású és csendes marad működés közben.

A Superior 42 Normstahl garázskapu extra tulajdonságai közé tartozik a megfelelő légáteresztést biztosítani képes szellőztetős alsó gumicsík. Ez része a garázskaput körbeölelő, vízhatlan tömítésnek, amely kívül tartja az eső vagy a szél kellemetlen hatásait.

Külön ki kell emelni a garázskapu stabilitását. Biztonsági téren fejlett rendszerének köszönhetően az illetéktelen kísérleteknek hatékonyan ellenáll. Extra igényekhez opcionálisan választható extra biztonságot is kínálunk. Az SKG Holland NEN 5096 szabványnak tökéletesen megfelelő betörés elleni védelem választásakor az Ön álma is nyugodtabb lehet.

Superior 42 Normstahl garázskapu fogantyú

Superior 42 Normstahl garázskapu fogantyú

Stílusos és egyedi megjelenés

A minőségi jegyeket felvonultató Superior 42 Normstahl garázskapu 61 féle alap méretben és 6 eredeti bevonatos, illetve 12 festett alapszínben rendelhető. Ezekhez társul a faerezetes vagy a brillant felület, ki melyiket kedveli. A modellválasztékot további öt felületi struktúra sokszorozza. A Line modell a stílusos bordázatával, a Trend modell egyszerű mintájával, a Style modell nyugodt erejével és a Classic modell hagyományos kazettás kivitelével hódítja meg az érdeklődőket. Az E-Design modell a maga merész és aszimmetrikus megjelenésével lopja be magát a szívünkbe. A színek között megtalálható az egyszerű fehér, az átlagos szürke különböző megjelenési formái, de választhatjuk az okkerbarna, a mohazöld vagy éppen a rubinpiros lehetőséget is.

Kiegészítők

A még kényelmesebb használatért, illetve a még esztétikusabb megjelenés érdekében a Superior 42 Normstahl garázskapu választásakor különféle kiegészítőket is rendelhetünk. A leggyakoribb kérés a garázskapuba szerelt bevilágító ablak, melyből a Superior 42 Normstahl garázskapuhoz négy különféle Motif ablakot és egy Motif szellőzőrácsot tudunk biztosítani. Kiválaszthatja az Ön egyediségének legjobban megfelelő ablakot, amely a garázsba természetes fényt enged, ezáltal kevesebbet kell használnia a mesterséges fényforrásokat, azaz az elektromos áramot.

Superior 42 Normstahl garázskapu ablakok

Superior 42 Normstahl garázskapu ablakok

A Superior 42 Normstahl garázskapu prémium termék lévén választható személyátjáróval is. Beépítésével nincs szükség a nagy garázskapu felesleges mozgatására, a személyátjáró kiválóan biztosítja a személyekhez vagy a kisebb tárgyakhoz szükséges nyílást. Amennyiben igény merül fel, és a garázskapuhoz illeszkedő bejárati ajtót is szeretnénk, a Superior 42 Normstahl garázskapu kiváló választás lehet. Minden modellválasztékhoz és színbeli megjelenéshez elkészítjük a garázskapuval tökéletesen harmonizáló mellékbejáró ajtót, így Önnek nem kell kompromisszumot kötnie, és egy „csak hasonlóval” beérnie. Érdemes még megemlíteni a többféle színből választható ergonomikus fém fogantyúkat is, amelyek a kézi nyitáshoz kínálnak stabil fogási lehetőséget.

Hozzászólások lezárva.