Superior+ 42 Normstahl garázskapu

Superior+ 42 Normstahl garázskapu

Prémium modell a prémium garázskapu kategóriában

A Superior+ 42 Normstahl garázskapu a prémium márka prémium terméke, amely nem csak minőségben és kényelemben, de stílusban is verhetetlen.

A Normstahl Entrematic garázskapu a svéd Ditec cég exkluzív márkája, ahol a minőségi kérdésekben nincs kompromisszum. A Superior+ 42 Normstahl garázskapu a prémium márka prémium modellje, amely a tartósság és a funkcionalitás mellett egyedi megjelenést is képes nyújtani.

Superior+ 42 Normstahl garázskapu

Superior+ 42 Normstahl garázskapu

A szekcionált garázskapu hasznos tulajdonságaival

Superior+ 42 Normstahl garázskapu egy szekcionált garázskapu, amely rendelkezik az ilyen típusok minden értékes jellemvonásával. Ez azt jelenti, hogy a garázskapu egy előre kiépített vázszerkezeten mozog, amely felfelé vezeti a kaput. Ennek köszönhetően kinyitva a garázskapu nem foglalja az értékes belső vagy külső teret, azaz a garázsban és a garázs előtt a tér maximálisan kihasználható. A szekcionált garázskapu további sajátossága, hogy a nyílást teljes szélességében átjárhatóvá teszi.

Extra hőszigetelésű Normstahl garázskapu

Superior+ 42 Normstahl garázskapu extra hőszigetelés

Superior+ 42 Normstahl garázskapu extra hőszigetelés

A Superior+ 42 Normstahl garázskapu a prémium sorozat prémium tagja, érthető, hogy színvonal itt éri el a csúcsot. A garázskapu paneljei dupla rétegű acéllemezből készülnek, ahol a rétegek között egy 42 mm vastagságú szilárd hőszigetelő hab található. A 42 mm-es hab nem csak a hőszigetelési szempontokat alapul véve emelkedik ki a kategóriájából, de a stabilitás és a masszív felépítés tekintetében is. A kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező garázskapu Önnek képes spórolni a fűtési vagy éppen hűtési energiaszámlán. Az acél részek a Superior+ 42 garázskapu szinte minden pontján horgannyal vannak bevonva, és ez jellemző a kapu lamelláira is. A galvanizált fémet nem tudja kikezdeni a rozsda, kiválóan ellenáll akár a zord időjárási viszontagságoknak is. Képes az értékes és masszív garázskaput hosszú éveken át megvédeni. A Superior+ 42 Normstahl garázskapu paneljei az alap felületvédelmet meghaladóan felületvédő és színt adó festékréteggel is be vannak vonva. Ez a plusz védelmen kívül meghatározza a kapu színét, elegáns megjelenését is.

A hosszú élettartam alapkövetelmény

A garázskapu vázszerkezete is horganyzott elemekből áll. Így nem szükséges feleslegesen aggódni, hiszen a kiegészítők is ugyanolyan hosszú életciklussal rendelkeznek, mint a fő darabok. A hosszú élettartam és a megbízható működés Önnek kevesebb gondot, kényelmesebb használatot és nyugodtabb életvitelt jelent. Ezt támasztja alá a gyártó által a Superior+ 42 Normstahl garázskapuhoz nyújtott 10 év garancia is.

A garázskapu masszív és tartós szerkezete makulátlanul ellenáll a kisebb-nagyobb mechanikai behatásoknak. Ugyanakkor az extra védelem érdekében opcionálisan választható a betörés elleni védelem, amely a Superior+ 42 Normstahl garázskapu esetében az SKG tanúsítvánnyal, a Holland NEN 5096 szabvány szerinti megfelelőséggel rendelkezik. Ez Önnek még nagyobb biztonságot és egyben nyugalmat jelent.

Komfortos használhatóság

Superior+ 42 Normstahl garázskapu golyóscsapágy

Superior+ 42 Normstahl garázskapu golyóscsapágy

A hosszú élettartam komfortos igénybevétellel párosul. A prémium Superior+ 42 Normstahl garázskapu csendes működését a golyós csapágyakon futó görgők biztosítják. Ez az alkatrész a halk gördülés mellett tökéletesen sima, egyenletes futást is garantál. A megfelelő burkolatoknak, illetve kialakításoknak jóvoltából a garázskapu veszélyes alkatrészei nem okozhatnak véletlen balesetet, még kisgyermekek esetében sem.

A szekcionált garázskapu lamellák tökéletes szigeteléséről zárt állapotban egy körbefutó és az időjárás szélsőségeinek jól ellenálló gumitömítés gondoskodik. A felhasználói igények szerint a Superior+ 42 Normstahl garázskapu alsó tömítő gumiján lévő szellőzőlyukak megfelelően támogatják a garázs szellőzését, de akár zárva is maradhatnak, ha a szellőzés nem kívánalom.

Prémium minőséghez prémium stílus

A Normstahl garázskapu prémium típusa 10 eredeti és további 10 festett alapszínben érhető el. A választék kiterjed a szokásos fehértől a rubinpiroson át a fenyőzöldig többféle árnyalatra. Ugyanakkor a Superior+ 42 Normstahl garázskapu szinte bármelyik RAL színskála szerinti színárnyalatban megrendelhető, hogy az Ön otthona a színek tökéletes harmóniáját tükrözze. A prémium garázskapu trendi és modern sima felülettel, 66 sztenderd méretben rendelhető.

A Superior+ 42 Normstahl garázskapu különféle megjelenésű modelleket biztosít a választáshoz. A stílusos bordázattal ellátott Line modell, a közepesen sűrűn bordázott Trend modell, a ritka bordákkal ellátott Style modell, a kicsit vagány Flair modell, a mikrobarázdákkal ellátott Micro modell és a közkedvelt kazettás Classic modell egyformán ideális döntés lehet.

Prémium kiegészítők

A színek és a felületi mintázatok variációinak számát a Superior+ 42 Normstahl garázskapu esetében tovább fokozhatjuk a különféle, akár exkluzív vagy dizájn bevilágító ablakokkal. Jelen pillanatban 13 különféle megjelenésű ablakból és egyfajta szellőzőből válogathatunk. Ezekből azonban akár többet is kérhetünk a garázskapuba, ami ezáltal igazi egyediséget és funkcionalitást fog tükrözni. A Superior+ 42 Normstahl garázskapu választható dizájn motívumai azonban még ettől is többet adnak. A modern stílusvilág sajátos vonalvezetését és rendhagyó harmóniáját. A dizájn motívumok segítségével nem csak egyedivé, de elegánssá és irigylésre méltóvá megjelenésűvé varázsolhatja a minden kényelemmel ellátott kaput.

Superior+ 42 Normstahl garázskapu ablak-stílusok

Superior+ 42 Normstahl garázskapu ablak-stílusok

Természetesen a Superior+ 42 Normstahl garázskapuhoz is rendelhető ergonomikus fogantyú, melynek segítségével a garázskapu kézi nyitása és zárása válik egyszerűbbé.

Hozzászólások lezárva.