Normstahl garázskapu tulajdonságok

Normstahl garázskapu tulajdonságok

A prémium kategóriás Normstahl garázskapu minőségében, használhatóságában és megjelenésében is a magas elvárásokhoz igazodik. Ezen az oldalon összefoglaltuk a fontosabb tulajdonságokat és lehetőségeket. Válassza az Ön igényeihez legjobban igazodó garázskaput!

10 év garancia

A Normstahl garázskapu igazi prémium termék, így természetesen a gyártó ennek megfelelő garanciát is vállal rá. A Normstahl garázskapu mellé 10 év teljes körű garancia jár, ideértve a fő paneleket és a tartóelemeket is. A 10 év garancia Önnek megnyugtató választást jelent, hiszen a legtöbb esetben ezt az időintervallumot jelentősen meghaladja a garázskapu élettartama. Döntsön jól, válassza a minőséget, válassza a prémium kategóriát!

42 mm-es hőszigetelés

A garázskapu általában a ház legnagyobb nyílászárója. Ennek megfelelően nagyon lényeges, hogy megfelelő hőszigeteléssel rendelkezzen, hiszen zsebre megy. Ha optimális a hőszigetelés, akkor kisebb a garázs fűtési vagy hűtési energiaigénye, amely forintokban mérhető. Az Ön forintjaiban!

A Normstahl garázskapu 42 mm-es szilárd hőszigetelő habot tartalmazó bázissal rendelkezik, amely a garázskapu duplafalu acéllemezei között helyezkedik el. Ezáltal a panel egyértelműen mentes lesz a hő hídtól, és a más gyártókkal összehasonlított jelentősen nagyobb szigetelési vastagság miatt kisebb lesz a hőátengedése is. A prémium Normstahl garázskapu prémium szigeteléssel kényezteti Önt és pénztárcáját, hiszen hosszútávon akár a garázskapu árának többszörösét is megspórolhatja más garázskapukhoz képest.

Még egy tulajdonság, amelyet fontos megemlíteni a vastag hőszigeteléssel kapcsolatosan. A panel belső részeit tökéletesen kitölti a hab, kiváló stabilitást, ugyanakkor kis tömeget eredményezve. A stabilitás a hosszú élettartam miatta fontos, míg az aránylag kis tömeg a kapunyitó motor szempontjából előnyös.

A Normstahl garázskapu minden tekintetben megfelel a korszerű technikai követelményeknek és az Ön elvárásaink.

Horganyzott fémrészek

A Normstahl garázskapu kiváló minőségű acél felhasználásával készül. Azért, hogy ezt Ön sokáig megelégedéssel használhassa, a fém részek galvanizált bevonatot kapnak. Ez segít távol tartani a rozsdát, azaz a garázskapu mind megjelenésében, mind funkcióját tekintve sokáig újszerű állapotban marad.

A horgany mellett a garázskapu paneljei extra felületvédő festékréteget is kapnak, amely a védelmen túl szép, tetszetős megjelenést is kölcsönöz a nyílászárónak.

Golyóscsapágyakkal szerelt görgők

A minőségi garázskapu az Ön igényei szerint működik. Megbízhatóan, pontosan, gazdaságosan és halkan. Ez utóbbi egyik garanciája a Normstahl garázskapu golyóscsapágyakkal szerelt görgői. A fém csapágyak kellően egyenletes és halk működést biztosítanak, ráadásul sokkal időtállóbbak, mint más megoldások.

A halk és egyenletes működés nem lehet kompromisszum kérdése, az jár Önnek. A Normstahl garázskapu képes ezt megadni, hiszen a felhasznált anyagok és a kivitelezés egyaránt a prémium szóval jellemezhető.

Burkolt görgők és kábelvezetők

A garázskapu a mindennapok tárgya, akár napi többszöri használattal. Fontos tehát, hogy a funkció, a kényelem és az esztétikum mellett a biztonság is szerepeljen a tulajdonságok között. Ennek jegyében a Normstahl garázskapu esetében a kábelvezetők minden modell esetében burkolva vannak, azaz nem ad esélyt, hogy véletlenül oda nyúljunk, ahova nem kellene. A prémium garázskapu modellek esetében a görgők is burkoltan kerülnek beépítésre, hogy még nagyobb fokú biztonságot nyújtson Önnek és családjának.

Szellőzési lehetőséget biztosító gumitömítés

A Normstahl garázskapu esetében nem bízzuk a véletlenre a dolgokat. A legtöbb garázs esetében a kapu és a fal között kisebb-nagyobb illesztési hézag fedezhető fel, ami elsősorban a kőműves technológia sajátossága. Ezeket a hézagokat a Normstahl garázskaput körbeölelő gumitömítés kiválóan képes lezárni. Ennek köszönhetően az időjárás teljes egészében kívül reked, sem a szél, sem az eső nem hatol be a garázsba.

A tökéletes szigetelés sok helyen azonban problémát jelenthet a szellőzés miatt. Más lehetőség híján a Normstahl garázskapu alatti gumitömítés kínálja ezt az opciót, javítva a helyiség természetes légcseréjét. Ez csökkentheti a beltérben kialakuló ilyen jellegű problémákat, azaz javíthatja az Ön komfortérzetét.

SKG betörésvédelem

Választható alapszínek

Egy garázskapu megfelelő stabil működése mellett legalább annyira fontos a megjelenés is. Ezt a Normstahl garázskapu esetében is tudjuk, ennek megfelelően kínáljuk típusonként a leggyakoribb színvariációkat.

Választható RAL szín

Egy prémium termék esetében jogosan elvárható a nagyfokú alkalmazkodóképesség. A Normstahl garázskapu a színek terén is kínálja ezt az opciót. Amennyiben Önnek nem tetszik az alapszínekben kínált megjelenés, lehetősége van a RAL színskála több száz árnyalata közül kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Modellek

Linea

Stílusos, aránylag sűrű és dinamikusan ismétlődő sorozatával hódít. A teljes garázskapu felülete modern dinamizmust áraszt.

Trend

Közepesen visszafogott, enyhén dinamikusbordázattal ellátott garázskapu stílus. Az arányos középutat képviseli, ennek megfelelően szinte minden környezetbe kiváló választás lehet.

Style

Nyugalmat és eleganciát árasztó garázskapu a meglehetősen kevés bordázatnak köszönhetően. Letisztult formájával vonzó lehet bármilyen határozott stílus mellé.

Flair

Megnyugtató, ugyanakkor figyelemfelkeltő is egyben. Az ismétlődő dupla bordázatok kissé kiemelik és egyéniséggel ruházzák fel a garázskaput.

Micro

Aprólékosan kidolgozott részletek, megannyi apró bordázat jellemzi ezt a garázskapu stílust. Eltűnik az egyszerű, sima felület és megjelenik a mikrobarázdás elragadó dizájn.

Classic

Hagyományos értékek újszerű köntösben. A kazettás garázskapu töretlen erővel hódít, időtálló, előkelő és egyszerű megjelenési formájával.

E-Design

A Brillant felület választható egyedi vonása a garázskapu jobb vagy bal oldalára kerülhet. Letisztult, egyszerű és elegáns stílusjegy.

Kiegészítő ablakok

Motif

A Normstahl garázskapuhoz választható prémium bevilágítók vagy ablakok. Négy alapváltozatuk az ablakot felosztó rész mintázatában tér el. Ugyancsak ide tartozik egy szellőző rács is, amely ablak helyett kérhető, ha fontos a jó szellőzés.

Bevilágító sáv

Amikor több természetes fényre van szüksége, akkor jöhet szóba a bevilágító sáv. Az üvegezett garázskapu panel teljes szélességében képes átengedni a fényt, elsősorban ott, ahol fontos a természetes megvilágítás.

Exkluzív

Az exkluzív Normstahl garázskapu mellé exkluzív ablakok is választhatók. Ezek elsősorban alakjukban és az osztó mintázatában képviselik a márka magas stílusjegyeit.

Dizájn ablakok

A dizájn ablakok, no és persze a dizájn motívumok segítségével alakíthatja ki a Normstahl garázskapu egyedi, Önnek tetsző stílusát. Azért, hogy a garázskapu tényleg prémium legyen.

Dizájn motívumok

A Normstahl garázskapu Superior+ típusa a dizájn lehetőségek széles skáláját kínálja. Stíluselemek és dizájn ablakok segítenek Önnek, hogy az esztétikum és a megfelelő funkcionalitás karöltve várja haza Önt, minden nap.

Ergonomikus fogantyú

Garázskapu nyitó motor nélkül, illetve áramszünet esetén hasznos az ergonomikus fogantyú. Masszív és kényelmes kivitelével a garázskapu kinyitása gyerekjáték.

Személybejáró ajtó

Növelje a garázskapu használhatóságát. A személybejáró ajtó alkalmazásával egyszerűbbek lesznek a mindennapok. Nincs szükség az egész garázskapu mozgatására, elegendő a személyajtót nyitni, zárni. Gyerekek, felnőttek egyaránt szeretni fogják, ráadásul a kisebb-nagyobb tárgyak, mint pl. a talicska vagy a kerékpár használata is egyszerűbbé válhat.

Mellékbejáró ajtó

Amikor esztétikáról és prémium megoldásokról beszélünk, akkor egyértelmű, hogy a garázskapu mellé nem építhetünk be eltérő stílusú bejárati ajtót. Éppen ezért kínálja a Normstahl garázskapu minden modelljéhez a megfelelő mellékbejáró ajtót. Ezek színben és stílusban is tökéletesen harmonizálnak a garázskapuval, egységes összképet nyújtva a ház garázskapus oldalának.

Hozzászólások lezárva.