Smart 42 Normstahl garázskapu alap a prémium kategóriában

Smart 42 Normstahl garázskapu

Alap a prémium garázskapu kategóriában

A Smart 42 Normstahl garázskapu alap változata ellenére,
olyan megoldásokkal és tartóssággal jellemezhető,
amely csak a prémium márkák sajátja.

A Normstahl Entrematic garázskapu a svéd Ditec cég exkluzív márkája, ahol a minőségi kérdésekben nincs kompromisszum. A cég ár / érték bajnoka a Smart 42 Normstahl garázskapu. Igaz, hogy ez a sorozat alapmodellje, de olyan sok hasznos és príma tulajdonsággal rendelkezik, hogy első pillanattól fogva szerethető és kényelmesen használható.

Smart 42 Normstahl garázskapu referencia bevilágító ablakokkal

Smart 42 Normstahl garázskapu referencia bevilágító ablakokkal

Ez is szekcionált garázskapu

Ez a típus is a szekcionált garázskapu, azaz rendelkezik ennek a fajtának minden előnyével. A Smart 42 Normstahl garázskapu egy előre kiépített sínrendszeren mozog. A sínrendszer felfelé vezeti a kaput, így nincs térbeli veszteség a kinyitáskor, a garázs, illetve a garázs előtti tér maximálisan kihasználható. A szekcionált garázskapu további jellegzetessége, hogy a nyílást teljes szélességében átjárhatóvá teszi.

Smart 42 Normstahl szekcionált garázskapu

Smart 42 Normstahl szekcionált garázskapu

Kiváló hőszigetelésű Normstahl garázskapu

A Smart 42 Normstahl garázskapu kialakítása és felépítése a magas minőség jegyében készül. A garázskapu paneljei kétrétegű acéllemezből készülnek, melyek között 42 mm vastagságban hőszigetelő hab található. Az acél a Normstahl garázskapu szinte minden egyes pontján horganyzott, így a kapu lamellái is. Ez segít legyőzni az időjárási viszontagságokat, hosszú éveken keresztül megvédeni a garázskapu részeit.

Smart 42 Normstahl garázskapu kiváló hőszigeteléssel és kettős felületvédelemmel

Smart 42 Normstahl garázskapu kiváló hőszigeteléssel és kettős felületvédelemmel

A 42 mm-es hőszigetelés kiemelkedő ebben a kategóriában, ami Önnek extra fűtési vagy éppen hűtési energiát spórolhat meg. Ezen kívül a garázskapu paneljének, illetve az egész garázskapunak a stabilitásához járul hozzá nagy mértékben. A Smart 42 Normstahl garázskapu paneljei az alap felületvédelem mellett felületvédő festékréteggel is rendelkeznek. Ez az extra védelmen kívül megadja a kapu színét, elegáns megjelenését is.

Garantáltan
hosszú élettartam

Természetesen a kiépített sínrendszer is galvanizált elemekből áll. Ennek köszönhetően nem csak a garázskapu, de az összes kiegészítő és egyéb alkatrész is hosszú életciklussal rendelkezik. Ez Önnek kényelmes használatot, illetve megnyugvást jelent. Ezt erősíti a Smart 42 Normstahl garázskapu mellé nyújtott 10 év garancia is.

Smart 42 Normstahl garázskapu golyós csapággyal és erős rugókkal

Smart 42 Normstahl garázskapu golyós csapággyal és erős rugókkal

Egy minőségi terméktől ugyanakkor nem csak azt várhatjuk el, hogy hosszú élettartamú legyen, hanem azt is, hogy megbízhatóan és csendben végezze a dolgát. A Smart 42 Normstahl garázskapu ezen a téren is kiváló paraméterekkel rendelkezik. A kisebb garázskapuk esetében a vasalatba integrált húzórugó rendszer, míg a nagyobbak esetében hosszú élettartamú torziósrugók garantálják a könnyed mozgatást. A sínben mozgó alátámasztó görgők golyóscsapágyakkal vannak szerelve. E miatt a Smart 42 Normstahl garázskapu sima futású és csendes marad működés közben.

Csodás megjelenésű
garázskapu

A Smart 42 Normstahl garázskapu alapmodell kivitele ellenére többféle méretben és megjelenésben rendelhető. A 61 különféle sztenderd méret maximális szélessége 5000 mm, illetve magassága 3000 mm. Megjelenését tekintve kétfajta felülettel, a Faerezet utánzattal, illetve a Brillant absztrakt textúrával kérhető. A felületvédett acéllemez soha nem igényli a festést, Önnek csak gyönyörködnie kell benne. A mintázatot tekintve négy megjelenési lehetőség adott. A Line modell sűrű bordázata, a Trend visszafogott mintája, a Style elegáns egyszerűsége, illetve a Classic kazettás kivitele. Színekben a legkeresettebb variációk választhatók, mint pl. a fehér, az aranytölgy, a barna, illetve másik három változat.

Smart 42 Normstahl garázskapu színválasztéka igazodik az általános igényekhez

Smart 42 Normstahl garázskapu színválasztéka igazodik az általános igényekhez

Smart 42 bordás Normstahl garázskapu referencia

Smart 42 bordás Normstahl garázskapu referencia

Kiegészítők

Normstahl Motif ablakok garázskapura

Normstahl Motif ablakok garázskapura

Kiegészítőként a Smart 42 Normstahl garázskapu megrendelésekor kérhető bevilágító Motif ablakokkal, illetve szellőzőráccsal is. A garázskapu mozgatásáról általában a beépített motor gondoskodik, de ennek hiányában vagy egy áramszünet esetén kézzel is nyitható és zárható. Ennek megkönnyítésére ergonomikus fogantyúk állnak rendelkezésre, többféle színben is. További exkluzív kiegészítő a mellékbejáró ajtó. Ez nem feltétlen kapcsolódik közvetlenül a garázskapuhoz, lehet távolabb is attól, de garantálja az egységes homlokzati megjelenést, hiszen a mellékajtó tökéletesen illeszkedik a garázskapu mintájához, színéhez és felületéhez.

A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a Smart 42 Normstahl garázskapu annak ellenére, hogy a márka alap változata, olyan megoldásokkal, esztétikummal és tartóssággal jellemezhető, amely csak a prémium márkák sajátja.

Hozzászólások lezárva.